Filter

UGGs sloffen

Het merk UGG ontwerpt sloffen van zeer hoogwaardige kwaliteit. De schapenvacht voering van Merino-wol en de suède buitenlaag zorgen voor heerlijk comfortabele UGG sloffen. UGG sloffen hebben een rubberen buitenzool voor een vaste grip op iedere ondergrond. De inlegzool van schapenvacht zorgt voor het ademende, vochtafdrijvende en temperatuur regulerende vermogen. Een UGG slof is dan ook prima te dragen in zowel winter als zomer, in de winter zorgt het schapenwol dat je voeten worden opgewarmd en in de zomer fungeert het schapenwol als een heerlijk verkoelende natuurlijke airconditioning.

Welke maat Uggs sloffen?

Voor UGG sloffen kan je je eigen maat aanhouden. De pantoffels van UGG komen over het algemeen overeen met de normale schoenmaten. UGG sloffen moeten strak genoeg om je voet zitten, maar niet te strak. De voering zal bij regelmatig gebruik platter worden en zich vormen naar je voet.

Waar koop je Uggs pantoffels?

Op Sloffenwinkel.nl hebben we de grootste collectie UGGs sloffen voor dames, heren en kinderen. Omdat we het aanbod van verschillende webshops verzamelen, zie je alle UGG sloffen die op dit moment in de mode zijn.

Waar koop je echte Uggs?

De UGGS op Sloffenwinkel.nl zijn allemaal officiële UGG sloffen van het merk UGG. We raden je aan om bij de getoonde webshops op Sloffenwinkel.nl je UGG sloffen te kopen, zodat je zeker weet dat je de officiële UGG producten koopt.