Sloffen aanbieding

Benieuwd waar je de beste sloffen aanbiedingen vindt? Op deze pagina ben je altijd op de hoogte van de beste sloffen aanbiedingen en kortingscodes bij alle online schoenenwinkels. Zodra er ergens een sloffen sale is, vermelden we dat op deze pagina.

Sloffen sale

De meeste webshops hebben gedurende het hele jaar sloffen in de sale. Meestal gaat het om sloffen waarvan nog maar een paar maten over zijn, je moet soms dus geluk hebben met deze aanbiedingen.

Nelson | Bol.com | Schuurman Schoenen | Van den Assem

Tijdelijke sloffen aanbiedingen

Regelmatig hebben webshops sloffen in de aanbieding voor een korte periode. Bijvoorbeeld als er een korting is op de gehele collectie. Op dit moment hebben de volgende webshops tijdelijke sloffen aanbiedingen:

  • Op dit moment geen aanbiedingen

Kortingscodes

  • Sarenza – 15 % korting bij besteding vanaf 100 euro / 20 % korting bij besteding vanaf 150 euro – FALL18  Geldig t/m 19-11-2018

Sloffen Black Friday

Ook tijdens Black Friday 2018 wordt er gestunt met hoge kortingen op sloffen. Merken als UGG, Warmbat, Shepherd en Rohde werden afgelopen jaar tijdens Black Friday met hoge korting aangeboden tijdens Black Friday. In het weekend van Black Friday delen we op deze pagina de beste sloffen aanbiedingen op 23 november 2018.