Pantoffelmerken – Sloffen merken

Sloffenwinkel.nl verzameld de sloffen merken van meer dan 50 webshops in Nederland. Zo krijg jij een mooi overzicht van alle verschillende merken pantoffels. Ook kan je bij Sloffenwinkel.nl sloffen bekijken op kleur, materiaal en type pantoffel. Ben jij een groot fan van dieren sloffen, Disney sloffen of Spaanse sloffen? Dan zie je in een mooi overzicht meteen welke pantoffels aan jouw wensen voldoen.

Waarin verschillen de sloffen merken vooral?

Wat is nou het grootste verschil tussen al deze sloffenmerken? Wij hebben inmiddels ervaring met honderden pantoffels en eigenlijk zit het grootste verschil in de duurzaamheid wat weer een gevolg is van de gebruikte materialen. Zo zien we dat sloffen van textiel met een slechte zool bij intensief gebruik niet erg lang meegaan. De pantoffels van wol met een rubberen zool echter zijn veel beter en kan je vele jaren dragen zonder dat je inlevert in warmte en

Sloffen van textiel of echt schapenwol?

Wij raden aan om te kiezen voor schapenwollen sloffen. Het natuurlijke schapenwol houd je voeten warm, zonder dat ze gaan zweten. Schapenwol is van nature ademend, zodat je voeten niet oververhit raken in de sloffen. Vervolgens is er ook nog een verschil tussen schapenwol en schapenvacht. Daar lees je alles over in ons blog over de verschillen tussen schapenwol en schapenvacht pantoffels.

Beste pantoffels

We krijgen regelmatig de vraag waar goede sloffen aan moeten voldoen en wat nou volgens ons de beste pantoffels zijn. We schreven er het blog ‘beste pantoffels‘ over.