Erg populair zijn de Disney sloffen. Welk kind wil er nu niet met zijn favoriete sprookjesfiguur rondlopen in huis? Er zijn Disney sloffen van vrijwel alle disney-figuren. Zo is er een groot aanbod Frozen sloffen, Mickey Mouse, Cars en Minions pantoffels. De Disney pantoffels zitten heerlijk comfortabel en zorgen dat je kind warme voetjes heeft. Vrijwel alle Disney pantoffels zijn voorzien van een anti-slip zool voor extra stabiliteit.

Filter

Waar op letten bij het kopen van Disney sloffen?

Belangrijk het kopen van Disney sloffen is dat je de juiste maat bestelt. Bij de meeste Disney sloffen kan je uitgaan van je normale schoenmaat. Twijfel je over de juiste sloffenmaat? Kijk dan of er een maattabel bij staat en of andere klanten reviews hebben achtergelaten waarin ze meer vertellen over de pasvorm van de Disney sloffen.

Ga je Disney sloffen voor kleine kinderen kopen, dan is het extra belangrijk dat er een goede antislip zool onder de sloffen zit. Daarnaast raden we voor kleintjes aan om dichte sloffen te kopen, omdat kinderen deze sloffen beter om de voeten houden.

Van welke Disney prinsessen zijn er sloffen?

De populaire Disney prinsessen vind je terug op verschillende officiële sloffen van Disney. Uiteraard hebben Anna & Elsa uit Frozen meerdere sloffen en zijn ook de sloffen met Olaf erg populair. Maar ook van Assepoester, Sneeuwitje, Doornroosje en Rapunzel zijn er sloffen te koop.

Van welk materiaal zijn Disney sloffen gemaakt?

Disney sloffen zijn meestal gemaakt van synthetische stoffen. Dit wil zeggen dat de stof kunstmatig gemaakt is en dus niet van natuurlijke stoffen. Bekende synthetische stoffen zijn polyester, nylon, acryl en fleece. Omdat fleece als een warme stof bekend staat, worden de meeste Disney sloffen gemaakt met een fleece voering.