Dames sloffen

Collectie

Collectie

Merk

Merk

Kleur

Kleur

Webshop

Webshop
Texelse Sloffen
Texelse
29.95
Ilse Jacobsen Sloffen
Ilse Jacobsen
74.99
Nelson Home Sloffen
Nelson Home
29.99
Rohde Sloffen
Rohde
29.99
(39.99)
Q-Fit Sloffen
Q-Fit
49.99
Hot Potatoes Sloffen
Hot Potatoes
45
(59.95)
Hot Potatoes Sloffen
Hot Potatoes
41.9
(54.95)
Tofvel Sloffen
Tofvel
69.95
Bernardino Sloffen
Bernardino
23.49
Super Cracks Sloffen
Super Cracks
15.59
(51.95)
Super Cracks Sloffen
Super Cracks
25
(34.95)
FlyFlot Sloffen
FlyFlot
44.99
Esgii Sloffen
Esgii
67.95
Skeepe Sloffen
Skeepe
29.95
Disney Sloffen
Disney
18.99
(22.99)
Hush puppies Sloffen
Hush puppies
42.94
Warmbat Australia, Warmbat Sloffen
Warmbat Australia, Warmbat
49.83
Shepherd Sloffen
Shepherd
59.99
(64.99)

Voor dames is er een ruime keuze aan damessloffen. Ga je voor de populaire Shepherd, Warmbat of UGG sloffen met schapenvacht binnenvoering? Of kies voor een traditioneel pantoffelmerk als Rohde, Schawos en Giesswein.

Waar moet je op letten bij het kopen van dames sloffen?

Let bij het kopen van dames sloffen op de binnenvoering en buitenvoering. Dames sloffen met schapenvacht binnenvoering zijn van een betere kwaliteit dan sloffen met textiel of polyester. Natuurlijke materialen zoals schapenvacht en schapenwol zijn ademend, zodat je voeten niet gaan zweten in de sloffen.

Kies voor het buitenmateriaal van de sloffen een leren of suède buitenkant, onze ervaring is dat dit duurzame sloffen zijn die lang meegaan.

Wat zijn de beste dames sloffen?

Wij vinden de beste dames sloffen, de sloffen van de merken Shepherd en Warmbat. De dames sloffen van deze merken zijn duurzaam en gaan vele jaren mee, in tegenstelling tot sloffen van iets goedkopere merken waarbij de zool vaak dunner is en de sloffen sneller slijten. De sloffen van Warmbat en Shepherd zijn verder heerlijk warm door het gebruik van echte schapenwol, waardoor ze ook nog eens goed ademend zijn, zodat je voeten niet gaan zweten in de sloffen. Met een buitenkant van echt leer of suède zorgt voor een stijlvolle uitstraling.

Welke maat dames sloffen?

Per merk kan er verschil zitten in de maten, kijk dus goed naar de maattabel van de dames sloffen die je leuk vindt. Je sloffen moeten vooral niet te strak om je voeten zitten, kies dus bij twijfel voor een grotere maat. In het begin kunnen sloffen met een schapenvacht voering te strak zitten, maar hoe vaker je de sloffen gebruikt hoe meer ruimte er ontstaat. Ook Spaanse sloffen lopen nog iets uit na gebruik. Een beetje ruimte tussen de sloffen en je voeten zorgt er ook voor dat je een warme luchtlaag creëert in de sloffen, waardoor je voeten nog beter warm blijven.

Collectie

Collectie

Merk

Merk

Kleur

Kleur

Webshop

Webshop